Bună,

Să faci ceea ce îți place este bine, dar să faci ceea ce îi face pe alții fericiți este un mare noroc. Din multitudinea de suvenire și accesorii pe care le fabricăm a venit timpul să ne focusăm pe un produs care ne reprezintă.

Woodbag este proiectul care a izbucnit la propriu. Începând cu luna aprilie când de fapt ne-a venit idea și până în iulie am reusit să lansăm prima colecție de woodbaguri.

BIODEGRADABIL.  Ce sunt woodbagurile?Sunt pungi din materiale naturale, utile pentru cadouri de diferite forme care pot fi folosite atât ca ambalaj de produse cât și pot înlocui pungile obișnuite din plastic atât în domeniul de business cât și uz personal. Avantajul acestui tip de ambalaj este faptul că sunt cu mult mai rezistente decât alte pungi din această categorie, oferă emoții, pot fi personalizate și arată senzațional.  

REZISTENȚĂ. Un accent deosebit în punem pe calitatea produselor dar și aspectul tehnic. De aceea în permanență căutăm metode, tehici dar și idei de îmbunătățire a pungilor Woodbag. Prima metodă de fabricare este combinarea pânzei iuta cu placajul, prinse prin capse. Analizând și alte posibilități am găsit metoda de a coase pungile altfel încât acestea au un aspect mult mai modern dar și rezistență în folosire zilnică.

INOVAȚIE. Potențialul ambalajului WOODBAG conturează o creștere masivă în viitorul apropiat datorită faptului că în categoria ambajalui decorativ sunt prezente doar modelele standart din pânză, carton și hârtie craft. Și tot odată această direcție cerea o schimbare și inovație totodată. Un alt punct forte este faptul că acest ambalaj poate fi prelucrat și îmbunătățit până în obținerea unor genți de uz zilnic pentru dame, copii dar și bărbați.

ECONOM. Ocupă puțin spațiu la depozitare și este comod de purtat.

  Timp de numai trei luni am realizat aceste woodbaguri în mai multe țări: Italia, România,Germania, Marea Britanie.

Sunt recunoscătoare clienților noștri care au crezut din prima zi în potențialul ambalajului WOODBAG și continuă să aleagă un produs fabricat în exclusivitate de ART MALL Moldova.

În Romania ne găsești pe www.woodbag.ro

Dăm startul sezonului de iarnă împreună!

Cu drag,

Bumbu Maria

Fondator WOODBAG.MD, Because I am eco!

(0)

Shoppingul online atinge noi recorduri. Dacă până acum ai cumpărat online doar anumite accesorii sau haine, acum pe timp de carantină ai aflat că poți cumpăra orice: produse alimentare, cadouri, cărți, tehnică, medicamente și multe altele.

Marele avantaj este că economisești mult timp însă luând în calcul situația de pandemie în care ne aflăm, aceasta ne ajută să ne protejăm și sănătatea.

Majoritatea companilor oferă exact ceea ce demonstrează pozele sau video și la fel în majoritatea cazurilor prețul pe care îl plătești, corespunde cu calitatea produsului. De aceea pentru a evita situații neplăcute concretizează dacă în foto sunt produse reale. Ca să nu te pomenești cu situația din poza de mai jos!

Aici vei putea găsi răspuns la întrebarea: De ce în altă parte e mai ieftin!

Vă dorim multă sănătate și răbdare! Vom depăși această criză, cu bine!

(0)


Alege ACUM decorațiunile pe care ți le dorești chiar dacă salariul încă nu a venit!
Cu #STARCard achiți în 3 rate egale, fără dobândă sau primești 5 % puncte star .

Mulți dintre clienții noștri folosesc deja această obțiune extrem de comodă!

Urmează pașii de mai jos:
1.Contactează Victoria Bank pentru a intra în posesia cardului Star Card.

2.Alege produsele pe care vrei să faci comandă.

3.Vino să îți ridici comanda și achită cu cardul menționat mai sus.

4.Alege opțiunea de achitare.

5.La achitarea intergală a produsului primești 5% reducere care se transformă în puncte Star. Cu aceste puncte ve-i avea reducere data vitoare la alte comenzi.

6 Dacă alegi să achiți în rate, prima plată va fi efectuată după 56 zile de la procurarea produselor. Comod, nu? Wellcome!

(0)

Reproducerile operelor de artă originale au fost tipărite pe pânză încă din anii 1980. Din ani 1990, imprimarea pe pânză a fost înlocuită cu metoda de imprimare cu jet de cerneală. Dacă în trecut tablourile puteau fi doar pictate în ulei,ceară, guașă, vopsele acrilice, cerneală si multe altele. Acum, o dată cu dezvoltarea tehnologiei, nici tablourile nu mai sunt ce-au fost. Și asta deoarece, în prezent tablourile pot și să lumineze. În special, tablourile canvas.

Aducem în premieră pe piața din Republica Moldova, tablouri canvas-sclipitoare, care va oferi locuințelor dvs și nu numai, o eleganță aparte. De asemenea, tot în premieră, noi vă oferim posibilitatea de a alege dimensiunea, imaginiile și putem să vă transpunem în realitate orice dolianță-luminoasă.😉

Dacă vă întrebați cum sunt conectate și deconectate de la lumină, acestea au buton care vă scapă de această grijă. Finețea imprimării și finisării tablourilor cu lumini, împreună cu delicatețea imaginilor, dau savoare în amenajarările interioare, oferindu-le bun gust și rafinament. Recomandăm tablourile cu lumini și în realizara unui perete galerie, adica un perete decorat din mai multe seturi de tablouri cu aceleași dimensiuni.

* Ce înseamnă tablou canvas?
Un tablou canvas este urmarea unei imagini imprimată pe pânză, care este întinsă pe um cadru din lemn. Totodată, tablourile canvas pot reda cu exactitate aspectul unei picturi în ulei sau acrilice;
*Câte tipuri de tablouri canvas sunt?
Tablourile canvas sunt de mai multe feluri:
• tablouri canvas simple -o singură imagine imprimată și montată pe cadrul de lemn, de o dimensiune anumită;
•tablouri multi-canvas -o imagine împărțită în mai multe părți, poat fi și pănă la șapte sau zece, de ce nu? Aceste părți sunt imprimate separat, formând imaginea propriu-zisă. Acest tip de tablou îl recomandăm în cazurile imaginilor, de tip panoramă.
• colaje pe canvas : dacă clientul are mai multe imagini preferate, putem face un colaj din fotografiile clientului, montat pe un sașiu de lemn.
*Unde pot fi utilizate?
Tablourile canvas, pot fi utilizate în desgn-ul interior, locuința personală, pensiuni, hoteluri, restaurante, holuri, cluburi.Cabane, de ce nu?Dar si pe post de cadouri, daca vreti sa impresionati pe cei dragi.
* Care este efectul lor?
Prin îmbinarea tablourilor în seturi se crează un design modern, rezulatând decorațiuni originale.
Dimensiuni si preț?
Dimensiune și prețul pot fi diferite, de la caz la caz. Tot ce trebuie să știți este faptul că, în atelierul nostru se lucreză profesionist, iar noi garantăm calitate.

Vino și vezi-le splendoarea!

(0)

Suntem în perioada cea mai frumoasă a anului. Și asta deoarece vedem mii de tineri cum își unesc destinele. Marele eveniment necesită multă atenție, detalii care să facă diferența și nu în ultimul rând bani. Știm cu toții că mirii vor să aibă o nuntă ca în povești, unde totul să strălucească. E normal, și fiecare treuie să tindă spre asta. Este, totuși, poate cel mai fabulos eveniment din viața voastră. Însă, ca să nu rămâneți cu sentimentul că ați rămas făliți după ce petrecerea s-a încheiat, noi vă recomandam câteva tipsuri pentru o bună economie.

Continue Reading…

(0)