Salut,

aici vom pune răspunsuri la cele mai frecvente întrebări care s-ar putea să te intereseze și pe tine. Dacă mai sunt alte întrebări care nu le găsești aici te rugăm să ne apelezi: 078020404.

  1. Sunteți producători? Da. Suntem producători pentru, absolut toate produsele pe care le producem. Și dacă detalizăm acest moment atunci ferm confirmăm faptul că dispunem de utilaje performante și noi precum: Laser, cutter CNC, mașină de print UV, printer eco-solvent, printer solvent și desigur cutter-plotter. La fel avem atelier de finisare a produselor fapt ce ne permite să executăm o comandă cap-coadă.
  2. Cum achit comanda? Poți achita în numerar sau cu cardul bancar direct în showroom. Dacă reprezinți o companie atunci poți achita prin: transfer bancar, numerar sau bussines card.
  3. Aveți livrare? Da. Avem livrare în toată Republica Moldova dar și alte țări precum România, Italia, Belgia ș.a. În R.M excepție face zona transnistriană. Colaborăm cu o companie de curierat care, cu mare responsabilitate livrează orice produs până la ușă.
  4. Cum achit în cazul când solicit livrare la domiciliu? După ce împreună managerul nostru confirmi comanda și suma de achitare, aceasta este livrată de curier. Iar achitarea o vei face direct curierului în baza cecului și a foii de livrare.
  5. Cât costă livrarea? În Chișinău și suburbii- 45 lei. În restul orașelor- 80 lei. Dacă acumulezi o comandă de peste 500 lei livrăm produsele GRATUIT(pentru colete până la 1,5 kg). Pentru produse mai voluminoase sau mai grele te rugăm să concretizezi cu managerul nostru, prețul livrării.
  6. Cum pot face o comandă? Dacă ai un produs care ți-l dorești ne trimiți poza pe pagina de facebook, pe mail: creatacasamd@gmail.com sau prin viber, whatsapp: +373 78 020 404. Pregătim o vizualizare a comenzii și după confirmare o trimitem în lucru. Durează de la 2-3 zile însă depinde ce produs/proiect.
  7. Pot cumpăra direct de pe site? Da, desigur. Multe produse sunt în stoc însă pot fi realizate și la comandă. Poți iniția comanda pe site și deja după asta va fi preluată de un manager.