1.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creeaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-și exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere și/sau alerte din partea www.artmall.md
1.2. Datele preluate de la Membru în scopul expedierii newslettere-lor și/sau alertelor, pot si vor fi folosite de www.artmall.md în limitele Politicii de confidențialitate.
1.3. Renunțarea la primirea newslettere-lor și/sau alertelor de către Membru sau Client se poate face în orice moment:
1.3.1. Folosind legătura special destinată din cadrul oricaror newslettere și/sau alerte primite (în partea de jos a e-mail-ului in sectiunea „Click aici pentru dezabonare”)
1.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere și/sau alerte și folosind pagini din zonele restrictionate, in cadrul Contului individual al Membrului, de pe www.artmall.md.
1.3.3. Prin contactarea www.artmall.md , conform cu informațiile de contactare, și fără nici o obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
1.4. Renuntarea la primirea newslettere-lorsi/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document și se aplică doar ulterior transmiterii intentiei de renunțare.
1.5. www.artmall.md isi rezerva dreptul de a selecționa persoanele cărora le va trimite newslettere și/sau alerte cât si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care și-a exprimat anterior consimțământul de a primi newslettere și/sau alerte, fără nici un angajament ulterior din partea www.artmall.md , sau a vreunei notificări prealabile a acestuia.
1.6. www.artmall.md nu va include în newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de conținut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener comercial al www.artmall.md , la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.