INOVAȚIE ȘI STIL. TABLOURI CANVA AȘA CUM NU AI MAI ÎNTÂLNIT(light collection)

Reproducerile operelor de artă originale au fost tipărite pe pânză încă din anii 1980. Din ani 1990, imprimarea pe pânză a fost înlocuită cu metoda de imprimare cu jet de cerneală. Dacă în trecut tablourile puteau fi doar pictate în ulei,ceară, guașă, vopsele acrilice, cerneală si multe altele. Acum, o dată cu dezvoltarea tehnologiei, nici tablourile nu mai sunt ce-au fost. Și asta deoarece, în prezent tablourile pot și să lumineze. În special, tablourile canvas.

Aducem în premieră pe piața din Republica Moldova, tablouri canvas-sclipitoare, care va oferi locuințelor dvs și nu numai, o eleganță aparte. De asemenea, tot în premieră, noi vă oferim posibilitatea de a alege dimensiunea, imaginiile și putem să vă transpunem în realitate orice dolianță-luminoasă.😉

Dacă vă întrebați cum sunt conectate și deconectate de la lumină, acestea au buton care vă scapă de această grijă. Finețea imprimării și finisării tablourilor cu lumini, împreună cu delicatețea imaginilor, dau savoare în amenajarările interioare, oferindu-le bun gust și rafinament. Recomandăm tablourile cu lumini și în realizara unui perete galerie, adica un perete decorat din mai multe seturi de tablouri cu aceleași dimensiuni.

* Ce înseamnă tablou canvas?
Un tablou canvas este urmarea unei imagini imprimată pe pânză, care este întinsă pe um cadru din lemn. Totodată, tablourile canvas pot reda cu exactitate aspectul unei picturi în ulei sau acrilice;
*Câte tipuri de tablouri canvas sunt?
Tablourile canvas sunt de mai multe feluri:
• tablouri canvas simple -o singură imagine imprimată și montată pe cadrul de lemn, de o dimensiune anumită;
•tablouri multi-canvas -o imagine împărțită în mai multe părți, poat fi și pănă la șapte sau zece, de ce nu? Aceste părți sunt imprimate separat, formând imaginea propriu-zisă. Acest tip de tablou îl recomandăm în cazurile imaginilor, de tip panoramă.
• colaje pe canvas : dacă clientul are mai multe imagini preferate, putem face un colaj din fotografiile clientului, montat pe un sașiu de lemn.
*Unde pot fi utilizate?
Tablourile canvas, pot fi utilizate în desgn-ul interior, locuința personală, pensiuni, hoteluri, restaurante, holuri, cluburi.Cabane, de ce nu?Dar si pe post de cadouri, daca vreti sa impresionati pe cei dragi.
* Care este efectul lor?
Prin îmbinarea tablourilor în seturi se crează un design modern, rezulatând decorațiuni originale.
Dimensiuni si preț?
Dimensiune și prețul pot fi diferite, de la caz la caz. Tot ce trebuie să știți este faptul că, în atelierul nostru se lucreză profesionist, iar noi garantăm calitate.

Vino și vezi-le splendoarea!